Selecteer een pagina

10.1: demonstratie trance speaking

 Wanneer we zelf uit de weg gaan en via onze gidsen woorden spreken, noemen we dat trance speaking.  In deze video kun je zien hoe Laura en Yvette hier een demonstratie van geven. Ze vragen Spirit om zich af te stemmen op iemand die aanwezig is en daar een boodschap voor te delen. Het is mooi hoe de mensen die gekozen dat al voelden. Niet alleen de woorden zijn hoorbaar, maar ook de energie richt zich naar de gekozen persoon. En dat is voelbaar.

 

10.2. trance speaking oefening 1

Tijd om zelf te oefenen met trance speaking. Het is mooi om af te spreken met iemand om hiermee te oefenen. Dat kan iemand uit je omgeving zijn, maar je kunt bijvoorbeeld ook online met iemand afspreken via Zoom. Weet dat alles daarbij goed is. We nodigen je uit om je over te geven aan dat wat er is en te uiten wat er is. Wanneer je oefent, spreek dan samen af wie eerst een boodschap doorgeeft en bekijk vervolgens deze video. Yvette begeleidt hierin de persoon die gaat spreken. Voel je dat je alles gezegd hebt? Dan is het fijn om terug te komen en samen de oefening na te bespreken.

 

 

10.3. trance speaking oefening 2

Tijd om te wisselen. Heb je zojuist een boodschap ontvangen? Dan is het nu aan jou om een boodschap door te geven. Ook hierin wordt je weer begeleid. In deze video deelt Laura een begeleide oefening voor de persoon die dit keer gaat spreken. 

AUDIO

Trance speaking oefening 1

met Yvette Visser

Trance speaking oefening 2

met Laura Hertel