Selecteer een pagina

Yvette Visser

Trance mediumschap is voor mij de ultieme vorm van liefde.
Het opent mijn hart voor een hogere frequentie die zoveel liefdevoller en wijzer is dan ikzelf.

Het leert me om mijn denken en persoonlijkheid even aan de kant te zetten, waardoor de stroom van universele liefde door mij heen kan stromen. 

Zo kan ik ook in mijn dagelijks leven mijzelf wat meer naar de achtergrond plaatsen en de stroom van het leven volgen. Dat lukt me natuurlijk lang niet altijd, maar overall besef ik steeds meer dat ik niet altijd aan het stuur hoef te staan.

Het samenwerken met mijn spirit team is voor mij een enorme verrijking van mijn leven en ik vind het dan ook geweldig dat jij dit ook kunt ervaren via de Trance Academie Online. Dit op een natuurlijke manier die voor mij zo past: puur door te zitten in overgave en vertrouwen.

Namasté,

Yvette

Waar houd ik mij verder mee bezig? 

  • Toen ik het boek van James Redfield ‘Het Twaalfde Inzicht’ las, omschreef hij het Griekse woord Αγάπη – Agape als de allerhoogste vorm van liefde, onpersoonlijk en universeel. Ik herkende direct de liefde die hij bedoelde, de liefde waarvan ik altijd wist dat deze bestond ook al leren we hier weinig over op aarde. Vanaf dat moment in 2011 wist ik dat Agape ooit het leven zou zien via mij, alleen wist ik nog niet in welke vorm. Inmiddels is het channelingsplatform AGAPE Universal Love geboren. Daar deel ik gechannelde boodschappen, meditaties en mystieke journey’s uit dit veld van licht, liefde en wijsheid waar gidsen, meesters en engelen ons inspireren en helen. Om persoonlijke thema’s in het licht te zetten geef ik live channelings via Zoom.
  • Ik heb een grote liefde voor de engelen die mij veel heling en wijsheid hebben gebracht. Allemaal vertegenwoordigen ze een unieke kracht die ons helpt ons meest sprankelende zelf te manifesteren op aarde. Zo wakkert Raphaël bijvoorbeeld ons zelfhelend vermogen aan, Haniël onze onvoorwaardelijke liefde en Khamaël onze moed. Nu deel ik mijn liefde voor de engelen via de Angel Journey. Samen met Monique van Saane ontwikkelde ik verder het kaartendek Engelenwijsheid, dat veel wordt gebruikt voor zielenlezingen en kaartleggingen.
  • In contact met mijn overleden oom schreef ik het boek Herken mij in vlinders over het leven na de dood met tips voor het leven nu, hier op aarde.

In 2014 richtte ik samen met 7 vrouwen het Levenscollege op, een holistisch opleidingsinstituut.