Selecteer een pagina

1.1 Kennismaking met trance

Hoe was onze eigen eerste kennismaking met trance en wat heeft het ons gebracht? Dat vertellen we in deze video. Ook geven we antwoord op een aantal vragen die over trance worden gesteld.

1.2 ZITTEN IN DE ALTERED STATES

Tijd om zelf te oefenen en kennis te maken met de ‘altered states’.
Wanneer we samen zitten in de energie worden we opgeleid door onze begeleiders. Wanneer we een groep faciliteren is dát onze enige rol: het mogelijk maken dat ieders begeleiders voelbaar, zichtbaar, hoorbaar worden in welke vorm dan ook. En verder is het een kwestie van ervaring opdoen, verliefd worden op de wijsheid, de heling, de liefde en het prachtige licht dat we ontvangen.

Laura begint in deze video met een mooie helende meditatie. Daarna begeleidt Rosita een oefening om zelf te zitten in de ‘altered states’. Door vaker te zitten zul je uiteindelijk jouw unieke weg ontdekken waarop jouw spiritteam met jouw samen wil werken. Zie het als een vriendschap die geleidelijk kan ontwikkelen.

AUDIO’S

Hieronder vind je ook de audio-bestanden van de oefeningen, zodat je deze kunt downloaden en af kunt spelen op je mobiel of mp3-speler.

Healing meditatie

met Laura Hertel

Zitten in de altered states

met Rosita Belkadi

 

ONtdek meer in ons ONLINE PROGRAMMA

We hopen dat je genoten hebt van onze eerste les! Wanneer je de roep voelt om nog meer te ervaren hoe jouw spirit team met jou wil werken, kun je je aanmelden voor ons online programma. We laten je hierin diverse facetten van trance ontdekken: trance pioniers, trance meditaties, trance healing, trance writing en trance speaking. We hopen dat het je enthousiasme voor trance vergroot en je nog meer kunt ervaren hoeveel liefde, wijsheid en heling beschikbaar zijn van onze ongeziene vrienden.