Selecteer een pagina

Trance boodschap via Yvette Visser

maandag 5 juni 2023

Het is een genoegen om hier vanavond te zijn. 
Het is een genoegen om met jullie te zijn. 

En we hebben gehoord wat er gezegd is.

We nemen jullie graag mee naar ergens hoog in de duinen. 
Stel je eens voor dat je bovenaan een duintop staat en dat je onder je het zand ziet. Slechts zand, totdat het zand overgaat in het strand.

We vragen je om naar de zee te kijken en het zand onder je. En we vragen je om weer te kruipen in de huid van jouw kind zijn, jouw spelen. 

Dan vragen we je om je voor te stellen dat je nu gaat liggen aan de duintop en dat je dan loslaat en voelt dat je gaat rollen. En rollen en rollen en rollen…. en je weet niet waar je uitkomt. Dat is spannend en leuk tegelijkertijd.  

Misschien moet je lachen, misschien wil je jezelf tegenhouden.  

Wat je weet is dat als je loslaat een ervaring hebt van even geen controle kunnen hebben.

En wanneer je je daaraan overgeeft kun je misschien voelen hoeveel vreugde dit geeft, 

niet wetende waar je precies uitkomt. Dat is precies het doel van het spelen.  

Niet weten waar je uitkomt, maar de ervaring van het loslaten. 

En zo zouden we je ook mee kunnen nemen in een klein vliegtuigje, waarbij je weet dat je gaat parachute springen, waarbij je weet dat je zometeen wanneer je klaar staat die sprong waagt en niet precies weet wanneer jouw parachute opent.

Dan heb je even het gevoel van geen controle, maar misschien wel de ultieme vrijheid. De ultieme vrijheid tot je opeens weer gedragen wordt door de parachute.  

En waarom we deze metafoor aan jullie willen geven is dat dat gevoel van loslaten inderdaad spannend kan zijn om het leven weer de macht over jouw stuur te geven.  

En wanneer jullie zo samen zijn om wellicht jezelf over te geven, waardoor het soms voelt alsof je even valt, voel je dat wij jou dragen, dat wij die parachute zijn die jullie dragen.  

Jij kunt aan de touwtjes trekken om te beslissen welke kant het opgaat, maar wij dragen je.  

En dat gevoel van zweven in de lucht brengt een overzicht dat hoger is dan je ooit kan hebben vanaf de grond wanneer je met ons meegenomen wordt op de wind. Je wordt meegenomen op een golf.
Het is de overgave die je laat voelen hoe het is om gedragen te worden,  om een ervaring te hebben. 

En iedere ervaring is precies de ervaring voor jou. Elke ervaring is verschillend en het is aan jou om te genieten van die ervaring. En wij genieten met jou. 

Wij genieten dat we mogen spelen, de sluiers mogen opheffen, dat wij op die manier zo verbonden zijn en dat we samen in staat zijn om zoveel nieuwe dingen te ontdekken.  

Zoveel verschillende wegen kunnen we samen bewandelen….Het is waar jij de vreugde en je verlangen voelt. Meestal de weg waar jij voelt wat je zo graag wenst te zijn.  

Juist door af en toe een zijweg te nemen ontdek je weer iets nieuws of weet je des te beter welke weg je nu wenst te bewandelen.

Wij zijn aanwezig om met jou te ontdekken. Wanneer jij je overgeeft hebben wij iets meer kans om je nieuwe velden te laten exploreren.
En dat is wat wij zo graag doen.  

Wij nemen je graag mee naar de toppen van de bergen in deze wereld om het uitzicht te laten zien, zodat je verder kunt kijken, hoger kunt kijken, begrip kunt hebben… 

Zodat je kunt ervaren wat mogelijk is via healing en klanken,
via woorden, 
via kleuren, 
via beelden,
oneindig gegeven met ons en door ons. 

Jij die als instrument op aarde het licht kan laten schijnen dat wij via jou aan de wereld kunnen laten zien. Het is een ander licht, een ander licht dan het aardse. 

En dat licht is het licht wat velen van jullie ervaren als thuis, bekend, ultieme liefde, onvoorwaardelijkheid, oneindigheid. De warmte en de liefde van de bron.

Dus we nodigen je uit om als het kind in jou te durven springen, te durven rollen en vooral dat jij ervan geniet. Intens geniet.  

Dank jullie wel.