Selecteer een pagina

Welkom bij ons online programma

 

Zo leuk dat je meedoet! Graag laten we je het trance mediumschap stap voor stap ontdekken.
Wij helpen je graag de band die jij hebt met jouw ongeziene begeleiders, jouw ongeziene vrienden te verdiepen zodat zij jou kunnen begeleiden op jouw pad.

Wij hebben alle drie een diepe liefde voor onze spirit teams en hebben uit ervaring geleerd dat onze eigen gidsen onze mooiste leraren zijn. Het enige wat wij nodig hebben om te groeien op ons zielenpad en in ons trance mediumschap is aanwezig zijn en ‘zitten’.

De 16 lessen in dit programma zijn opgenomen tijdens live zoomsessies. We laten je hierin diverse facetten van trance ontdekken: trance pioniers, trance meditaties, trance healing, trance writing en trance speaking.

Tijdens onze live lessen hadden we elke week een les. Het kan mooi zijn om dit ritme ook aan te houden. Zorg daarbij voor een rustige plek waar je niet gestoord kunt worden, zodat je helemaal meegenomen kunt worden in de energie. De meeste lessen bevatten twee delen van elk een uur. Het eerste deel staat daarbij vaak in het teken van tips en informatie.  In het tweede deel in is er meestal ruimte om zelf te ervaren.

Heb je een vraag? Mail ons dan gerust via tao@tranceacademie.nl 
Het kan zjin dat je bij bepaalde lessen behoefte hebt om te connecten met gelijkgestemden of een oefenmaatje zoekt. Post dan gerust een oproepje in onze Facebookgroep. Je vindt daar mensen die op meerdere momenten zijn ingestroomd in ons online programma.

Kennismaken met trance.

Rosita laat ons kennismaken met een pionier in trance mediumschap: Louisa Ann Meurig Morris.

Er zijn zoveel manieren waarop Spirit met jou kan werken. Laura en Yvette vertellen hier meer over. Ontdek de unieke manier die past bij jou.

Yvette geeft een demonstratie trance speaking en Laura laat ons reizen naar de wijsheid van oude volkeren.

In deze les staan we stil bij diverse vragen over trance. Ook is er aandacht voor de diverse fases die we zien wanneer Rosita zich afstemt.

Een avond in het teken van trance healing. Laat de helende energie door je heen stromen.

Rosita vertelt bezield over trance pionier Edgar Cayce.

Hoe meer we bezig zijn met trance, hoe meer onze trilling verandert. Rosita deelt hierover in deze les.

Oefenen met geïnspireerd schrijven. Welke woorden vloeien bij jou op papier via Spirit?

Oefenen met trance speaking. Yvette en Laura begeleiden je in een oefening waarbij je de woorden deelt die worden gegeven.

Er zijn diverse staten van trance speaking. Rosita vertelt hier meer over in deze les. Ook oefenen we met de inspiratie die we krijgen van Spirit in een ‘boekentest’.

In deze les deelt Rosita over trance pionier Bertha Harris, ook wel bekend als ‘Battling Bertha’. In het tweede deel gaan we zelf oefenen met boodschappen van overleden dierbaren.

Dit keer gaan Yvette en Laura nog meer in op het heilige karakter van de verbinding met Spirit. Tijd voor verstilling, gedragen door een allesomvattend bad van liefde en heling.

Rosita geeft deze les in het teken van trance healing: een vorm van healing waarbij je zelf uit de weggaat en de helende energie door je heen laat stromen.

Hoe ontdek je wat de bedoeling is voor jou? Deze les staan Laura en Yvette stil bij het volgen van ons eigen unieke pad

Deze les nodigen we je uit om het verschil te ervaren in contact met onze overleden dierbaren en gidsen.

Rosita vertelt in deze les over trance pionier Hilma Af Klint: medium en kunstenares. Daarna gaan we extra lang zitten in de ‘altered states’.

Deze les laat Rosita haar gidsen James en Lolly door haar heen spreken.

WIE ZIJN WIJ

 

Vormgeving en inrichting online programma door Avani Meeuwissen