Selecteer een pagina

Trance boodschap via gids James

3 juli 2023

 

Prachtig, het is prachtig. 

Vaak wordt deze vraag gesteld in onzekerheid, lieve mensen.
Laten we daarover spreken.
Dus als u denkt dat uw mediumschap simpelweg is om te ervaren en niet om te delen, dan bent u onzeker en weet u nog niet waar uw kennis, of moet ik zeggen waar uw talent toe in staat is. 

 

Want op het moment dat u denkt dat het simpelweg is om te ontvangen en voor mijzelf te houden, dan is dat een gegeven die niet geheel eerlijk is, zo je wilt. Want op het moment dat wij dingen doorgeven is dat om te delen. Ook al is dat op schrift, ook al is dat in teksten, misschien ook wel hoe jullie op de magische apparaten deze dingen doen. 

 

Want wat zou het anders voor zin hebben als wij de moeite doen om dit met jullie te delen? Is het niet, lieve vriendin?

Dus op het moment dat jij of jullie of wie dan ook de drang voelt – en de drang is van de ziel, dat kan ik u vertellen – om dit pad te lopen en u bent ergens het aangegaan ..

Is het niet om een eigen rouwproces te verwerken, is het niet om te begrijpen wat er allemaal in het verleden gebeurde ….

Dat wil dan niet zeggen dat het niet is om te delen, lieve vrienden. 


En op het moment dat u niet snapt waarom u het moet delen, dan is het simpelweg nog niet uw tijd om dat te doen. Dan is het wachten op de goede leraar, laat ik zo spreken, die met u dat talent naar boven haalt. Ik geloof niet dat u op dit pad terecht bent gekomen, beland bent op dit pad of hoe het ook wil zien om het simpelweg voor u zelf te houden. 

 

Mijn medium spreekt altijd over een pastorale missie.
En dat is niet alleen voor haar. Zij is niet de uitverkorene kan ik u vertellen uit een betrouwbare bron, laten we daar maar even over spreken. 

 

Want het is namelijk zo dat zij ook niet had gewild om dit te delen, laat ik het maar even zo spreken, waarin zij niet wilde dat wij haar overnamen zo je wilt en haar stem gebruiken om jullie te bereiken. 

 

Dat heeft haar jaren gekost waarin zij gekozen heeft of moet ik zeggen niet gekozen heeft om dit te delen. 

 

Terwijl jullie, laten we zeggen familie in de donkere kamer al heel vaak gezegd heeft dat dit een heel fijn idee is om dit te delen. Want het is zo bijzonder om jullie wereld en onze wereld vermengd te zijn, is het niet lieve vriendin?

Ze heeft het tegengehouden en tegengehouden en ze heeft het tegenwerkt zelfs en nu is er geen werk meer terug, want wij houden haar vast, ook al weet zij dat er gesproken wordt, lieve vrienden. 

 

Zij weet nu ook dat het gedeeld mag worden en ook al is het soms zo dat zij er zelf nog niet helemaal bij is, laat ik zo spreken, is het zo dat wij haar zelfvertrouwen moeten geven, dat wij haar moeten koesteren en dat wij haar op welke manier dan ook de kans moeten geven om dit te mogen ontwikkelen op haar eigen unieke wijze. 

 

En zo is het ook met u, lieve vriendin. 

Uw unieke wijze is uw unieke wijze. 

Het gaat er simpelweg om dat u leert op welke manier dan ook uw mediumschap leert te ontwikkelen. Al is het maar om in de supermarkt te kunnen zijn en te delen, lieve vrienden.
Want daar gaat het om, dat u mensen kan raken, mensen kan healen en kan vertellen: er is een leven na de dood. En dat leven is simpelweg een ademhaling ver weg.