Selecteer een pagina

Trance boodschap via gids James

3 juli 2023

Hoe is het om over te gaan naar de andere wereld?  

Lieve vriendin, het is zo simpel als ademhalen en daarmee stoppen. 

Want het is namelijk geen enkele moeilijkheid om naar onze wereld te gaan. 

Het is net als geboren worden, lieve vrienden. 

Op het moment dat je zeg maar het licht ziet, dan ga je. 

En is het niet zo dat er op het moment dat er een baby in de baarmoeder van de moeder is en er nou ja, vreselijke weeën zijn en alle dingen die daarbij horen die ik als man op geen enkele wijze heb meegemaakt en ook niet ambieer, dan is het zo dat op dat moment de baby geboren wordt. Simpelweg geboren wordt.
Dan is er een uitademing en een prachtige samenkomst van de nieuw geboren ziel die op dat moment in de armen van de moeder ligt. Is het niet?

En op het moment dat onze wereld jullie geliefde ontmoet lieve vrienden met de laatste uitademing die gedaan is, dan zullen wij net zoveel feest vieren aan onze zijde om jullie geliefden te ontvangen, lieve vrienden. Want op het moment dat jullie in onze wereld komen, geliefden van jullie in onze wereld komen, staan wij met open armen te wachten tot jullie komen. Want wij weten van tevoren dat het zo komt en dat het ontvangstcomité klaar mag staan. 

 

Op het moment dat er een ontvangstcomité voor jullie klaarstaat zal er licht zijn in prachtige kleuren, waardoor het verlies aan deze zijde eventjes aan de kant gezet wordt lieve vrienden. 

Dan is het een prachtig samenzijn van geliefden. Ook al heb je geen geliefden waarvan je weet in onze wereld, dan nog zullen wij je op welk manier dan ook omhullen met een feestmaal, met een samenzijn, met een gezang op unieke wijze en meestal zullen er kinderen zijn die je niet kent om de vreugde groter te maken dan groot, lieve vrienden. 

En als je dan in onze wereld komt is het een feest van herkenning. 

Dan is het even wennen voor sommigen. 

Wij herkennen meestal de nieuwe, laat ik het zo zeggen. Dan springen zij hoger dan hoog en vliegen ze zelfs van hot naar her. En dan weten wij: die is er net 
En dan weten wij ook: even met rust laten, laat maar even wennen. 

Want het is me nogal een wennen dat je denkt dat een situatie is, je simpelweg in de situatie bent lieve vrienden. Dat is even aanpassen, ook al kom je van huis. En dan spreek ik over onze wereld, de spirituele wereld. Ook al kom je van huis, dan nog is het even wennen, want het aardse bestaan waar de zwaartekracht heeft gezegevierd niet meer geldt. 

Dan kun je je familie bezoeken als je wilt en ook als je dat niet wilt, wat in sommige gevallen ook gewoon gebeurt omdat er nou ja, rare dingen zijn gebeurd waarmee je in het begin even niet mee geconfronteerd wil worden, dan is dat ook een keuze. En dan kun je bezoeken wie je wil, lieve vrienden. 

Ik kan u vertellen: ze worden weggehouden van het leed, ze worden weggehouden van het verdriet. En dat is een zege, lieve vrienden. 

Er is geen pijn meer. Er is geen enkele, geen enkele pijn meer. 

Stel u voor dat u op een grindpad loopt lieve vrienden waar u stap voor stap een ontzettend mooie omgeving ziet. U ziet bomen om u heen, een prachtige bloesem, u ziet vlinders vliegen … En plots valt u op uw knieën, lieve vrienden.
En u bent nog aan het kijken naar de bomen, de vlinders en de omgeving en u heeft geen idee wat daar gebeurd is. En op het moment dat u beseft dat u op uw knieën gevallen bent, lieve vrienden, dan pas heeft u door dat het pijn doet.
En zo kunt u zich voorstellen hoe het komen in onze wereld is. 

U valt en u heeft geen idee dat dat overlijden waar u zo mooi over spreekt, dat is er dan niet. En op het moment dat u op welke manier dan ook pijn zou kunnen voelen, bent u al in onze wereld. En in onze wereld is geen pijn, geen haat, geen zorg, op geen enkele manier. 

En is dat niet prachtig om te voelen en is dat niet prachtig om te zijn?
Maar, mag ik even spreken dat u zo lang mogelijk moet leven zolang u hier bent. Dan kunt u alle ervaringen opdoen en meenemen naar onze wereld. 
Heb ik dan de vraag beantwoord, lieve vriendin?