Selecteer een pagina

Trance boodschap via Rosita Belkadi

3 juli 2023

Kun je meer delen over tijd in jullie wereld?  

Een boodschap via gids James:

Het is wel opmerkelijk lieve vriendin, dat er op welke manier dan ook in jullie samenleving op dit moment allerlei dingen spelen die een beetje synchroon aan elkaar lopen. 

Deze vraag hebben we niet zo lang geleden ook al gehad, is het niet lieve vriendin?
Dus het is prachtig dat we daar dan nu op voort kunnen borduren en daar dan nu op door kunnen gaan. 

Want in onze wereld is de tijd echt totaal anders. 

In onze wereld is het zo dat onze 5 minuten te vergelijken is met jullie anderhalf uur. 

Dus op het moment dat jullie zo’n avond als vandaag een bijeenkomst hebben vliegt dat voor ons voorbij als in een adem, lieve vrienden.

Dus ons tijdsbesef is een ander tijdsbesef
Dat betekent ook dat wij niet zo goed weten wat de toekomst is en wat het verleden is, want wij leven wat meer in het nu zo je wilt. En op het moment dat wij wat meer in het nu leven hebben wij wel enig idee van oh het komt niet aan of het wordt niet begrepen. Maar het is dus zo dat jullie tijdsbesef een andere manier is. De klok is door mensen bedacht en die is nou ja, navolgend van de zon die om de aarde draait en u kent dat hele fenomeen wel, dat hoef ik u niet te vertellen. Maar daardoor hebben jullie 12 en 24 uur is het niet, lieve vrienden?


En in onze wereld bestaat deze tijdsindeling niet. In onze wereld is het altijd licht. 

Dus in die zin is het zo dat het bij ons altijd licht is en een eeuwig licht dat niemand verblindt. 

In dit licht is alles mogelijk, is alles open en is er geen tijdsbesef. 

En als wij bijvoorbeeld bij een medium komen en we hebben niet in de gaten dat zoals jullie het prachtig noemen toekomstvoorspellingen zijn, dan gebeurt het voor ons in het nu. 

De tijdspanne waarin dat gaat weten wij niet helemaal precies, maar er wordt gesproken dat 2 en een half jaar ongeveer te vergelijken is met jullie 3 maanden. 

En 2, 3 maanden kunnen wij vooruit kijken lieve vrienden, dus in onze tijdspanne is dat 2 en half jaar. 

Dus het wil weleens gebeuren dat jullie dingen ter oren krijgen waar u simpelweg nee op moet zeggen omdat je niet begrijpt waar onze wereld het over heeft en het dan later gebeurt, omdat wij al dachten dat het zo was en een beetje een blik in de toekomst hebben gekregen, zo je wilt. Dus ons tijdsbesef en die van u is een totaal andere. 

We lopen niet parallel, laat ik het maar zo spreken. 

En op het moment dat ik bijvoorbeeld zoals we dat nu hebben via een medium spreek lieve vrienden, dan hebben wij dus een ander tijdsbesef. 

Daar word ik ook moe van. Zo spreek ik over moe zijn, zwaar zijn is onze benaming hiervoor …En als wij weg zijn van het medium zijn wij weer in het licht en is alles als vanouds. En dat is voor ons een seconde. Dus deze vraag heb ik in mijn beleving net beantwoord, maar ik weet zeker dat het in jullie tijdsbeleving dagen is of zo niet welke, lieve vrienden.