Selecteer een pagina

SPOKEN, DEMONEN EN DONKERE ENTITEITEN….SERIEUS KAPPEN NOU ….

Tijdens een lesdag intuïtie en mediumschap kwamen ze weer ter sprake …… de donkere entiteiten en demonen.

Een cursist had een consult gehad van een medium die haar vertelde dat haar dierbare zich liet zien als een prachtig mooi licht. Wat mooi en helend dacht ik nog.

Toen vertelde zij dat het medium haar vertelde dat dit zo bijzonder was omdat zij zich namelijk ook vaak bewust is van donkere gedaantes en demonen ….

Oef dan gebeurt er echt wat in mij, zonder dat ik een ‘collega’ van mij ( ik weet niet om welk medium dit gaat overigens ) af wil vallen, voelde ik de noodzaak om hier wat over te zeggen.

Voordat ik mijn mening over dit fenomeen geef, wil ik eerst het volgende zeggen; namelijk dat hetgeen ik zeg, of in dit geval schrijf, mijn mening is en dat het voor eenieder belangrijk is om te voelen of dit bij jou resoneert.

Het lijkt wel alsof ik steeds vaker hoor over donkere entiteiten en demonen . Ik voel zo vanuit de spirituele wereld dat ik hier voor moet gaan staan omdat er een angstcultuur wordt gecreëerd die ik gewoonweg gevaarlijk vind.

Al bijna 15 jaar ben ik werkzaam als medium en spiritueel coach en geef vanuit die hoedanigheid lessen, demonstraties, lezingen en retraites. Juist doordat ik doe wat ik doe en dagelijks in afstemming ben met het ongeziene veld voelt het als mijn plicht dit te bespreken. Wij doen hen namelijk zo tekort….

Allereerst donkere entiteiten en demonen worden vaak gevoed door onze eigen gedachtes, ze worden groter gemaakt doordat ons, vaak van kleins af aan al is verteld dat iets wat donker is, niet goed zou zijn.

Ik ken zoveel verhalen van mensen die bang zijn of bang zijn gemaakt. Denk aan films die wij al van kleins af aan te zien krijgen, zelfs in kinderfilms wordt ‘het kwaad’ of de ‘gemenerik’ vaak afgebeeld in het zwart.

Mijn Indische omaatje zei altijd; de demonen zijn niet buiten ons maar worden gecreëerd door onze eigen gedachtes en jij kunt er elke dag voor kiezen om deze demonen te voeden…. of kies jij ervoor om te gaan voor gedachtes waar jij blij van wordt en waar jij niet bang voor bent……

Ik heb deze woorden altijd onthouden.

Het zien van donkere plekken in de aura heeft vaak te maken met een gebeurtenis die men heeft meegemaakt. Trauma’s die zijn ontstaan door bijvoorbeeld een verlies of een heftige gebeurtenis. Hierdoor kan met bijvoorbeeld depressief worden en dit is dan de imprint die men in de aura kan waarnemen. Je kunt je voorstellen wat er in de mind van een persoon kan ontstaat als deze donkere plekken worden aangeduid als donkere entiteiten.

Ook op de vraag wat men waarneemt als zij donkere vlekken zien bij een persoon kan ik het volgende vertellen.

Lichtwezens hebben geen kleur en wat men dan waarneemt is energie, deze energie is vaak zichtbaar in een donkere kleur wat dan vaak wordt aangeduid als zwart maar het kan ook een andere kleur zijn bijvoorbeeld groen of blauw. Als wij dit waarnemen wordt er vaak vanuit de spirituele wereld healing gegeven. Het ‘grappige’ is dat als wij deze kleuren als groen of rood waarnemen wij dit zien als iets moois. Zodra deze kleuren donker zijn worden ze echter gelijk gezien als iets zwaarders. Er is dus ooit in onze mind vastgezet dat zwart per definitie niet goed is.

Mijn partner ( die hetzelfde werk doet als ik ) en ik zijn jaren geleden benaderd door een stichting welke o.a. zorgdraagt voor mensen met een psychische stoornis, wij hebben mensen begeleid die in deze instantie zaten. Wij zijn toentertijd benadert door verzorgers die in de organisatie zaten, zij hebben aan ons gevraagd of wij vanuit onze expertise met deze personen wilden praten. Wij hebben mensen begeleidt, die werden ‘weggestopt’ onder de noemer psychisch niet in orde. Vaak kregen zij hier ook medicatie voor.

Je kunt je voorstellen hoe het voor sommigen van hen was om niet op die manier bekeken te worden, maar bevestigd te krijgen dat zij ‘gewoon’ hooggevoelig zijn en niet gek zoals zo vaak wordt beweerd.

Ik voel zo dat ik moet gaan staan voor mijn waarheid, wat ik voel en hoe het door de spirituele wereld aan mij wordt doorgegeven.

Zonder dat ik wie dan maar ook tekort wil doen moet ik een stem geven aan de lichtwerkers die mij hier bewust van maken.

Juist in deze tijd waarin dualiteit zo aanwezig is, is het bijna makkelijk om mensen te veel met het donker in aanraking te laten komen.

Ik voel zelfs dat ik de woorden vanuit deze energie niet eens meer wil uitspreken en dat ik ook niet meer kan zijn in situaties waar te veel de nadruk wordt gelegd op het donker.

Er wordt zoveel gezegd over dat wij de wereld lichter moeten maken, dat er een omslag moet komen en dat wij onderweg zijn naar een lichtere wereld.

Laten wij dan ook werkelijk licht verspreiden door hierover te praten en hierin een voorbeeld te zijn…..

Laten wij ons beseffen dat woorden energie zijn, dat wij allemaal energie zijn. Dat wij ons dus mogen beseffen dat elke negatieve gedachte en elk negatief woord een imprint is in niet alleen ons eigen systeem maar in het systeem van ons allemaal.

Let’s spread light.

Liefs,

Laura